Kahve falında suda yüzdüğünü görmek

Kahve falında suda yüzdüğünü görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek Allah yolunda ilerleyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tertemiz suda yüzmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu suda yüzdüğünü görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında az suda yüzmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı suda yüzdüğünü görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evde suda yüzmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sığ suda yüzmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil suda yüzmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir