Kahve falında evde suda yüzmek

Kahve falında evde suda yüzmek gerçeklere yüz çevrileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, işine dört elle sarılacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evde suda yüzmek gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında evde suda yüzmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Kahve falında derin suda yüzdüğünü görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynak suda yüzmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulur.

Kahve falında suda balıklarla yüzmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük suda yüzmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda yüzmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işaret eder.

Kahve falında kumlu suda yüzmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir