AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde namaz kılmak

Kahve falında asansörde namaz kılmak

Kahve falında asansörde namaz kılmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, küskünlük yaşanacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında asansörde namaz kılmak yaralayacağına ve küstüreceğine, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin avlusunda namaz kılmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplulukta namaz kılmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabe içinde namaz kılmak hayallerinin peşinden gideceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurlu havada namaz kılmak moralinin her zaman yerinde olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında öğle namazı kılmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hızlı namaz kılmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurda namaz kılmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir