AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden çıkmak

Kahve falında asansörden çıkmak

Kahve falında asansörden çıkmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalettir.

Kahve falında asansörden çıkmak gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında asansörle yanlış kata çıkmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle üst kata çıkmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle en üst kata çıkmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek sağlık sorunları yaşanacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak gözyaşının dineceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir