AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan yeşil su görmek

Kahve falında akan yeşil su görmek

Kahve falında akan yeşil su görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalettir.

Kahve falında akan yeşil su gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Kahve falında yeşil akan su görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına işaret eder.

Kahve falında akan yeşil su görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil akan dere görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su akan hortum görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan su sesi duymak en yukarılara çıkacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalettir.

Kahve falında kayalardan akan su görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Kahve falında muslukta akan su görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Kahve falında berrak akan su görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir