AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan duru su görmek

Kahve falında akan duru su görmek

Kahve falında akan duru su görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, dertlerin sonlanacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında akan duru su gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında duru akan su görmek evlat sahibi olunacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında akan duru su görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duru suya düşmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık ve duru su görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duru su içmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, maddi zararını karşılayacağına yorulur.

Kahve falında duru suyla yıkanmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Kahve falında duru suya girmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir