AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceli surat görmek

Kahve falında sivilceli surat görmek

Kahve falında sivilceli surat görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, makamının ve ününün artacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceli surat gördüyseniz:

  • Olan biten herşeye olumlu yaklaşmalı, içinden çıkartılabilecek artılara veya neyi faydaya çevirebileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında suratını sivilceli görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratı sivilceli görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında suratta sivilce görmek koyu sohbetler edeceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceli surat görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratında sivilce görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratta kan görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında yanık surat görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin surat astığını görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir