AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratını sivilceli görmek

Kahve falında suratını sivilceli görmek

Kahve falında suratını sivilceli görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında suratını sivilceli gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında suratında sivilce görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suratta sivilce görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında suratı sivilceli görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işaret eder.

Kahve falında suratını sivilceli görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında sivilceli surat görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında insan suratlı balık görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suratta sakal görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, koltuğunun yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında bebek suratı görmek rakiplerini mağlup edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir