AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratının kıllandığını görmek

Kahve falında suratının kıllandığını görmek

Kahve falında suratının kıllandığını görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında suratının kıllandığını gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında suratta kıl görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratının kıllandığını görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına tabir olunur.

Kahve falında suratında kıl görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin suratına tükürmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına işarettir.

Kahve falında suratta leke görmek mal kayıpları da yaşayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil surat görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında suratsız kadın görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek ondan faydalanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir