AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratını yıkamak

Kahve falında suratını yıkamak

Kahve falında suratını yıkamak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında suratını yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında suratını yıkamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratsız insan görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine alamet eder.

Kahve falında suratını kesmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratsız kadın görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratı yeşil görmek her şeyin ters gideceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin surat astığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suratta kan görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek şansın ve kısmetin açılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir