AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratta kan görmek

Kahve falında suratta kan görmek

Kahve falında suratta kan görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında suratta kan gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında suratta kan görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sivilceli surat görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz surat görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek variyetinin her geçen gün artacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında suratına tükürmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında suratsız kadın görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suratında sivilce görmek mal ve para biriktireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir