AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında suratı asık birini görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında asık suratlı birini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, gelirinin eksileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında asık suratlı insan görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında asık suratlı olmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir