AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz surat görmek

Kahve falında yüz surat görmek

Kahve falında yüz surat görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kişinin afiyette olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz surat gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında yüz surat görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Kahve falında asık suratlı birini görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Kahve falında mor surat görmek yüksek diploma alacağına, halinin iyi olduğuna işaret eder.

Kahve falında insan suratlı balık görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında suratsız kadın görmek attığı adımların boşa gideceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil surat görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir