AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil surat görmek

Kahve falında yeşil surat görmek

Kahve falında yeşil surat görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil surat gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil surat görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalettir.

Kahve falında suratı yeşil görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızgın surat görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratını siyah görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında suratını sivilceli görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Kahve falında surat görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratın değiştiğini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir