AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratı yeşil görmek

Kahve falında suratı yeşil görmek

Kahve falında suratı yeşil görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, işlerinde atılıma geçeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suratı yeşil gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil surat görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında suratı yeşil görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işarettir.

Kahve falında suratının kesildiğini görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratı kara görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratında sivilce görmek büyük kazanç elde edileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suratını yıkamak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir