AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratta sakal görmek

Kahve falında suratta sakal görmek

Kahve falında suratta sakal görmek ayağa kalkacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisine ev alacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine inanılır.

Kahve falında suratta sakal gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Kahve falında suratta sakal görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suratı asık olmak isabetli girişimlerde bulunacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara surat görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işarettir.

Kahve falında insan suratlı köpek görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında suratı asık birini görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratı yanmak yeni bir hayat kuracağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir