AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratta yara görmek

Kahve falında suratta yara görmek

Kahve falında suratta yara görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratta yara gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında suratta yara görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratında yara görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında maymun suratlı insan görmek maddi gücünün katlanacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin surat görmek kariyerinde atılım yapacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek ele geçen paranın daha da artacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı insan görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan suratı görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir