AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi suratını görmek

Kahve falında kendi suratını görmek

Kahve falında kendi suratını görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, makbul olan mallar edineceğine, sorunlarının son bulacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi suratını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Kahve falında suratının şiştiğini görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında erkek suratı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında birinin surat astığını görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Kahve falında asık suratlı insan görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suratını siyah görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret eder.

Kahve falında mor surat görmek günah ve suç işleyeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında iki suratlı insan görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir