AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir sürahi görmek

Kahve falında demir sürahi görmek

Kahve falında demir sürahi görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sabrını zorlayacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında demir sürahi gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında demir sürahi görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kristal sürahi görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürahide su görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sürahi görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında sürahi yıkamak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek kimseden korkmayacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir