AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi sürahi görmek

Kahve falında mavi sürahi görmek

Kahve falında mavi sürahi görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, moralin bozulacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi sürahi gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında mavi sürahi görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş sürahi görmek dolandırılacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında plastik sürahi görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın sürahi görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürahi su görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sürahide su görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında su sürahisi görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürahiden su doldurmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir