AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi satın almak

Kahve falında sürahi satın almak

Kahve falında sürahi satın almak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürahi satın almak gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında sürahi satın almak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürahi ve bardak görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kristal sürahi görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi sürahi görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahi almak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürahi ayran görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında cam sürahide su görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir