AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sürahi görmek

Kahve falında cam sürahi görmek

Kahve falında cam sürahi görmek tüm özlemini gidereceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında cam sürahi gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahide su görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam sürahi kırmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek yenilenme yaşayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında cam sürahi görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine inanılır.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam sürahi almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında cam sürahiden su içmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir