AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeyi temizlemek

Kahve falında süpürgeyi temizlemek

Kahve falında süpürgeyi temizlemek kafasına göre birini bulacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ortaklı işlere girileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında süpürgeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında süpürgeyi temizlemek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge temizlemek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan süpürge almak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye süpürge vermek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge sesi duymak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ölüden süpürge almak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski süpürge görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir