AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge sesi duymak

Kahve falında süpürge sesi duymak

Kahve falında süpürge sesi duymak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Kahve falında süpürge sesi duymak falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Kahve falında balık sesi duymak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birinin sesini duymak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında osuruk sesi duymak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kilise çan sesi duymak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arı sesi duymak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında ineğin sesini duymak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Kahve falında düdük sesi duymak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir