AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye süpürge vermek

Kahve falında ölüye süpürge vermek

Kahve falında ölüye süpürge vermek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye süpürge vermek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Kahve falında ölüden süpürge almak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında ölüye süpürge vermek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge istemek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürgeye binmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine yorulur.

Kahve falında bozuk süpürge görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında süpürge kürek görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında süpürge atmak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir