AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge temizlemek

Kahve falında süpürge temizlemek

Kahve falında süpürge temizlemek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Kahve falında süpürge temizlemek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında süpürgeyi temizlemek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, refaha erileceğine alamet eder.

Kahve falında süpürge temizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek şifa ve ilaç bulacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil süpürge görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında çok süpürge görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden süpürge almak gereksiz bir harcama yapılacağına, yardımın alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir