AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge ve kürek görmek

Kahve falında süpürge ve kürek görmek

Kahve falında süpürge ve kürek görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge ve kürek gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında süpürge kürek görmek sağlığının yerinde kalacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bel küreği görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kürek görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında altın kürek görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sandalla kürek çekmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayık küreği görmek işlerinin tutacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kürekle kar atmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir