AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeye binmek

Kahve falında süpürgeye binmek

Kahve falında süpürgeye binmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendi bildiğini okuyacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeye binmek gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında süpürgeye binmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında süpürge kaybetmek şerefe ve izzete, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik süpürgesi hediye almak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek iç huzurunun yerinde olacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Kahve falında el süpürge görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir