AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgenin yandığını görmek

Kahve falında süpürgenin yandığını görmek

Kahve falında süpürgenin yandığını görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, işlerinin kötüleşeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Kahve falında süpürgenin yandığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Kahve falında süpürgenin yandığını görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüye süpürge vermek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge hediye almak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürgesi görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süpürge teli görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında süpürgeyi temizlemek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, şansın kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir