AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgelik görmek

Kahve falında süpürgelik görmek

Kahve falında süpürgelik görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süpürgelik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında süpürgelik görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında süpürge yapmak atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hayatını yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında birine süpürge vermek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işarettir.

Kahve falında kırık süpürge görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında süpürgeye binmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında süpürge kesmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir