AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık süpürge görmek

Kahve falında kırık süpürge görmek

Kahve falında kırık süpürge görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık süpürge gördüyseniz:

  • Alacağınız kötü bir haber moralinizi bozabilir.

Kahve falında kırık süpürge görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni süpürge almak çok güzel adımlar atılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge kürek görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge çalmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah süpürge görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tel süpürge görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir