AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge yapmak

Kahve falında süpürge yapmak

Kahve falında süpürge yapmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, üzüntülerinin son bulacağına, olaylı günler geçireceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında süpürge yapmak gördüyseniz:

  • Yeni aktiviteler deneyimleyebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine inanılır.

Kahve falında süpürge yapmak hayatın fal sahibine güleceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürgesi görmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinden süpürge almak çok büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında süpürge atmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni süpürge almak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında süpürge dikmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir