AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge yakmak

Kahve falında süpürge yakmak

Kahve falında süpürge yakmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, elindeki malların gideceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, zorluklarının biteceğine yorulur.

Kahve falında süpürge yakmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Kahve falında süpürge yakmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge ve faraş görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Kahve falında sarı süpürge görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çaresizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürge teli görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el süpürge görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında el süpürgesi görmek kazancının günden güne çok artacağına, sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında süpürgeyle temizlik yapmak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında süpürge dikmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir