AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge ve faraş görmek

Kahve falında süpürge ve faraş görmek

Kahve falında süpürge ve faraş görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, her zaman çok mutlu olacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yapılan planların alt üst olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında süpürge ve faraş gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında süpürge faraş görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge ve faraş görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında faraş görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek yağmur yağmamasına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge teli görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürgesi görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında elektrikli süpürge almak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir