AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge faraş görmek

Kahve falında süpürge faraş görmek

Kahve falında süpürge faraş görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hayır dualarına nail olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ileri gideceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge faraş gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında süpürge ve faraş görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında süpürge faraş görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet eder.

Kahve falında faraş görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına inanılır.

Kahve falında ot süpürgesi görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde süpürge görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpürge dikmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında süpürge otu toplamak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge atmak hileye, fesada bulaşacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir