AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet süpürgesi gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında tuvalet süpürgesi görmek hayırlı günlerin geleceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpürgeler görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kırık süpürge görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürge sesi duymak anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde süpürge görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında şarjlı süpürge görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına inanılır.

Kahve falında süpürge vermek hastalığın biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yeni siparişler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir