AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil süpürge görmek

Kahve falında yeşil süpürge görmek

Kahve falında yeşil süpürge görmek bekârlığına da veda edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, sıkıntı yaşanacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, gelirinden yana memnun olacağına, hem yeni yerler göreceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil süpürge gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında yeşil süpürge görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında süpürge teli görmek rahat bir hayata adım atılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında mavi süpürge görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye süpürge vermek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına işarettir.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir