AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok süpürge görmek

Kahve falında çok süpürge görmek

Kahve falında çok süpürge görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kötü haberlerin alınacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına inanılır.

Kahve falında çok süpürge gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında süpürge taşımak sermayesinin harcandığına değeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elektrik süpürgesi hediye almak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, zahmet veren işlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında uçan süpürge görmek maddi sorumluluklarının artacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge aldığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi satın almak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir