AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp süpürge görmek

Kahve falında çöp süpürge görmek

Kahve falında çöp süpürge görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, işlerinde kara geçeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöp süpürge gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında çöp süpürge görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge çöpü görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elektrik süpürgesi görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında eski süpürge görmek daha fazla mal sahibi olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına işaret eder.

Kahve falında çok süpürge görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine işaret eder.

Kahve falında elektrik süpürgesi görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinden süpürge almak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında süpürgeli cadı görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir