AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek hastalıklarının düzeleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara girmeniz olasıdır.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına yorulur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek problemleri teker teker çözeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında elektrik süpürgesi almak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir