AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge bağlamak

Kahve falında süpürge bağlamak

Kahve falında süpürge bağlamak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, fikirlerinin can bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında süpürge bağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Kahve falında süpürge bağlamak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı süpürge görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hasta ise iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında çali süpürge görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek hoş olaylar yaşayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süpürge sapı görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil süpürge görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde süpürge görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir