AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümük kusmak

Kahve falında sümük kusmak

Kahve falında sümük kusmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, vefakar bir insan olunacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sümük kusmak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında sümük kusmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek kusmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında salya sümük görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında burun sümüğü görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sümüklerini temizlemek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, mutluluğunun daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sümüklü peçete görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini sümüklü görmek umutlarının kırılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir