AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüklü peçete görmek

Kahve falında sümüklü peçete görmek

Kahve falında sümüklü peçete görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işiyle nam salacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümüklü peçete gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Kahve falında sümüklü peçete görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz peçete vermek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında temiz peçete görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında rulo peçete görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette peçete görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt peçete görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz peçete görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında boklu peçete görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir