AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sümüklü görmek

Kahve falında kendini sümüklü görmek

Kahve falında kendini sümüklü görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini sümüklü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında bebeğin sümüğünü görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, sermaye elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında burun sümüğü görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunu sümüklü görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet eder.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek sorunları başarıyla çözmeye, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sümük görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, başarılarını ispat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir