AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümbül tarlası görmek

Kahve falında sümbül tarlası görmek

Kahve falında sümbül tarlası görmek yolunun açılacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümbül tarlası gördüyseniz:

  • Kariyeriniz veya sağlığınızla ilgili konularda önerilere açık olmanız durumunda yararlı bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında sümbül tarlası görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet eder.

Kahve falında sümbül ekmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sümbül soğanı görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda sümbül görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı sümbül görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı sümbül görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işarettir.

Kahve falında mor sümbül koklamak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir