AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı sümbül görmek

Kahve falında sarı sümbül görmek

Kahve falında sarı sümbül görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı sümbül gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı sümbül görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında sümbül görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sümbül tarlası görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında sümbül soğanı görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında mor sümbül görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sümbül görmek yanlış yollardan döneceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sümbül koparmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir