AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümbül soğanı görmek

Kahve falında sümbül soğanı görmek

Kahve falında sümbül soğanı görmek her zaman el üstünde tutulacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sümbül soğanı gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında sümbül soğanı görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında mor sümbül toplamak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında sarı sümbül görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor sümbül koklamak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında mor sümbül görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında sümbül koparmak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda sümbül görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir