AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor sümbül koklamak

Kahve falında mor sümbül koklamak

Kahve falında mor sümbül koklamak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, güzellik ve hayır geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor sümbül koklamak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Kahve falında mor sümbül koklamak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor sümbül görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mor sümbül toplamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, makam ve rızık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sümbül koparmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı sümbül görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sümbül soğanı görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sümbül görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sümbül görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir