AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümbül ekmek

Kahve falında sümbül ekmek

Kahve falında sümbül ekmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sümbül ekmek gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Kahve falında sümbül ekmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda sümbül görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sümbül görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, istediği evde oturacağına alamet eder.

Kahve falında sümbül koparmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor sümbül koklamak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı sümbül görmek kendi patronu olacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında mor sümbül görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir