AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümbül çiçeği toplamak

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak geleceğe olan inancını yitireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulur.

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz ön plana çıkabilir veya uzun vadeli amaçlarınızı hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında sümbül çiçeği toplamak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor sümbül toplamak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı sümbül görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında saksıda sümbül görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sümbül soğanı görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, depresyona gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor sümbül görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sümbül tarlası görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir